1. 2024.04.27. szombat, Zita, Mariann
  2. |
  3. 18 °C
  4. |

Hevesi Tamás koncert a falunapon

Hevesi Tamás ebben az évben másodszor lépett fel Lakiteleken. Most a falunap alkalmából is nagy sikert aratott a nézők körében, csak úgy, mint korábban, a jótékonyság koncertjén.

 

Sokan várták Hevesi Tamást szombaton este. Aki ismeri a művészt, azt tudja, hogy akár hova is megy, mindig tiszta szívvel énekel, nem tesz különbséget koncertek és koncertek között, legyenek többen, vagy kevesebben a nézők. Ezúttal is több százan várták, hogy hallhassák, láthassák. A művelődési ház előtti parkban felállított sátor színpadán először a jól ismert nótáit adta elő. A közönség vele együtt énekelt, és természetesen tapsolt is.

Ezúttal is felhívott három kisgyereket a színpadra, akik táncoltak egyik dalára. A jelenlévőknek tapssal kellett jelezni, hogy kinek a mozgása tetszett a legjobban. A nézők úgy ítélték meg, hogy az első osztályos Bodri Bella tánca jobb volt a másik kettő kisfiúénál. Hevesi Tamás szőke haja miatt, aranyhajú lánynak nevezte Bellát, aki szerényen viselte a népszerűséget. A mindent megteszek, hogy én legyek az első számánál előkerült egy esernyő, igaz nem csíkos, de azért a gazdája Novák István és felesége, a koncert után aláírást kért, és kapott az ernyőre. Többen kérték azt, hogy készüljenek fotók velük és a művésszel. Hevesi Tamás minden kérésnek eleget tett.