1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 7 °C
  4. |

A találkozó elején és végén esett egy-egy gól

A Merkantil Bank Liga NB. II-es labdarúgó bajnokság 15. fordulójában, a 3. percben és a 88. percben esett egy-egy gól, az utóbbi büntetőből, így 1:1-re végződött a találkozó.

 

A találkozó után Kardos Norbertet, a tizenegyes értékesítőjét kérdeztük, milyennek látta belülről a mérkőzést. – Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, úgy is alakult, ahogyan vártuk. Sajnos az elején gólt kaptunk. Ez betudható annak, hogy benne vagyunk a sorozat terhelésben, kicsit nehezen melegedett be a csapat a mérkőzésbe. Úgy érzem, hogy végig a mi akaratunk érvényesült, uraltuk a játékot. A végén az egy pontnak örülni kellett. A büntető úgy alakult ki, hogy az egyik védő lyukat rúgott és a kezére pattant a labda a tizenhatoson belül. Jó, hogy a Fortuna most mellénk állt, teljesen jogos büntető volt, szerencsére sikerült értékesíteni.

Tiszakécske LFC–Szolnoki MÁV FC 1:1 (0:1)

Tiszakécske Városi Sportcentrum, 550 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Baghy Csaba, Kovács II. Gábor)

Tiszakécske: Varga Á. – Fabio, Kardos, Preklet, Sváb – Kocsis G., Tölgyesi, Szuhodovszki (Szabó D. ), Durso (Oláh 46.) – Zádori, Puskás (Kirchner 61.) Vezetőedző: Simon Antal

Szolnok: Molnár-Farkas – Papp Sz., Szabó R., Horgosi , Bárdos – Földi, Kovács O., Tisza (Berdó 77.), Szabó P. – Rokszin (Laczkó 68.), Volent (Simon 83.) Vezetőedző: Csábi József

Gólszerző: Volent (0:1) a 3. Kardos (1:1) tizenegyesből 88. Kiállítva: Horgosi 90. második sárga-lap után

Simon Antal: Nagyon nehéz hét áll mögöttünk, mert a Szeged után jött egy Magyar Kupa mérkőzés, a Kaposvár ellen. Bunyós hasonlattal élve, Szegeden kiütöttek bennünket, a Kaposvár ellen felálltunk, nagyon jó meccset játszottunk, sajnos a végén megint kaptunk egy ütést. Most a 3. percben jött egy gól, de ebből is fel tudtunk állni és egy pontot itthon tudtunk tartani. Nagyra értékelem, hogy a gyorsan bekapott gól után talpra tudtunk állni. Ez mutatja a csapat tartását, hogy kilencven percen keresztül végig próbáltunk menni az egyenlítésért. Nem érdemeltünk volna vereséget.

Csábi József: Bosszús vagyok, mert itt hagytunk két pontot. Nem játszottunk jól, ennél több van a csapatunkban. Az elején gól lőttünk és ebbe egy kicsit bele kényelmesedtünk, ennek köszönhető, hogy nem nyertünk. A futball sok elemében jobbak voltunk a hazai csapatnál, de nekik is voltak helyzeteik. A döntetlen értékes, de sokkal közelebb álltunk a győzelemhez.