3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2021.04.23. péntek, Béla
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Új helyre költözött a Kecskeméti Tanyai Termék Piac

A koronavírus járvány elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet miatt csütörtökönként a kecskeméti városháza előtt lévő Kecskeméti Tanyai Termék Piac, a veszélyhelyzet idejére, a Budai utcán lévő piaccsarnok külső részére költözött.

 

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac őstermelői, kistermelői és kézművesei, változatlan termékkínálattal, minden csütörtökön 13-17 óráig várják a vásárlókat az új helyszínen, a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárított gyümölcsök, gyógyteák, pékáruk, füstölt húsáruk, házi sajtok, friss zöldségek és gyümölcsök, savanyúságok, valamint horgolt kézimunkák.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.