1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Már az első félidőben eldöntötte a Hírös-ÉP a mérkőzés sorsát

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában az FC Hírös-ÉP Egyesület a Nyárlőrinc LSC-t fogadta, és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát.

 

A 4. percben baloldali beadás után Parázs Benedek jókor érkezett középen és a tehetetlen Balla Tamás mellett a kapuba fejelt 1-0. Egy perccel később érdekes jelenet játszódott le a pálya közepén. A vendégek jutottak szabadrúgáshoz, el is végezték, de aki kapta volna a labdát, az nem figyelt, Gréczi Gábor pedig rácsapott és harminc métert vezetve a jobb alsó sarkba lőtt 2-0. A 29. percben egy nyárlőrinci védőről kipattanó labdát szintén Gréczi emelte a kapuba 3-0.

Az első játékrészben megsérült Balla Tamás keze, így nem tudta tovább vállalni a játékot. Helyét a kapuban Nyúl Norbert foglalta el. A 70. percben a csereként beállt Balog Ferenc távoli lövése a bal felső sarokban kötött ki 4-0. Az utolsó tíz percben emberhátrányban játszott a Nyárlőrinc, mert Faragó Sándor megsérült, de már nem volt több cseréje a vendégeknek. A látottak alapján a hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek, a gyenge napot kifogó vendégek felett.

SC Hírös-ÉP Egyesület-Nyárlőrinci LSC 4-0 (3-0)

Hírös-ÉP: Andrásy - Szász (Hideg 52.), Nagy Sz. (Kitl 84.), Marozsi, Dani, (Balog 46.), Pánczél (Szakter 46.), Parázs, Mécs, Kövecs (Horváth T. 46.), Gréczi, Maczelka.

Nyárlőrinc: Balla (Kecskés 46.) - Sajtos, Rimóczi (Túri 71.), Sáfár, Nyúl, Kovács M., Németh N., Faragó S., Kasza (Malomsoki 46.), Csomor (Utasi 66.), Sáfrány (Medveczki 66.).

Gólszerző: Parázs 4. Gréczi 5., 29., Balog 70.