1. 2024.05.02. csütörtök, Zsigmond
  2. |
  3. 21 °C
  4. |

Egy napon két felkészülési mérkőzést is játszik a Tiszakécske

Tejes erőbedobással készül a Tiszakécskei LC NB. II-es labdarúgó csapata az új bajnoki évre, ami július utolsó napján, vasárnap kezdődik.

Nem lehet azt mondani, hogy a Tisza-parti kisváros csapata elkapkodja az új játékosok leigazolását. Eddig ugyanis mindössze három olyan új labdarúgóról tudható az, hogy aláírt a klubhoz. Korábban beszámoltunk már arról, hogy Torvund Alexanderrel és Bekker Rolanddal szerződést kötött az egyesület. Ezúttal újabb játékosról érkezett hír, hogy az elkövetkezendő bajnokságban ő is a Tiszakécskei LC-t fogja erősíteni. A 23 éves Bencze Márk, aki Bekker Rolandhoz hasonlóan az ETO FC Győr játékosa volt. Róla tudni kell, hogy a középpályán szeret a legjobban játszani, de tud szélsőt, is játszani.

Vas László vezetőedző csapata szombaton, hazai környezetben, két alkalommal is pályára lép. Délelőtt 11 órakor a Szolnoki MÁV FC gárdáját fogadják, akik az NB. III. Keleti csoportjában, az elmúlt bajnokságban a 12. helyen végeztek. Délután két órakor újabb felkészülési mérkőzés vár a csapatra, amikor is a Hódmezővásárhelyi FC lesz az ellenfél. Ők szintén az NB. II Közép csoportjában a második helyen végeztek. Mind a két mérkőzésre a szurkolók számára a belépés ingyenes.