1. 2024.07.27. szombat, Olga
  2. |
  3. 32 °C
  4. |

A Megoldás Mozgalom nyárlőrinci polgármesterjelöltje Koncz Dóra bemutatta falujában az egymilliárd forintos készpénz mennyiséget, amelyet egy busszal mutogatnak körbe az ország számos pontján.

 
 

Elindította a Magyarország mintatelepülésének létrehozására irányuló programját a Megoldás Mozgalom, melynek egy milliárdos alapot hozott létre. Az összeg fejlesztési forrásként és pályázati önerőként is szolgál. A polgármesterjelölt asszony elmondta számunkra, hogy megválasztása esetén ebből az összegből minél magasabb összeget szeretne elnyerni, ezzel is a falut segítve.

 
 

Hírportálunknak mesélt Koncz Dóra magáról, miszerint lassan tíz éve él a családjával

 
 

Nyárlőrincen. Szeretné, ha lakóhelyük egy biztonságos, családbarát, zöld területekkel rendelkező, önfenntartó, gazdaságilag stabil település lenne, ahol az itt lakók egy egészséges, boldog közösséget alkotnának.

 

Június 9-én tartandó önkormányzati választáson a polgármesteri helyért a Megoldás Mozgalom jelöltje mellett Pácsa József Lajos is jelölt lesz. A megkeresésünkre polgármesterjelölt úr a cikkünk megírásáig nem válaszolt. Azonban több lakost megkérdezve elégedettek az eddigi képviselői munkájával és szeretik Pácsa József Lajost a faluban.