back to top
2024. október 23., szerda

heti érdekes

Friss cikkek  

Az időseket ünnepelték Lakiteleken

Nagy szeretettel és megbecsüléssel ünnepelte Lakitelek az időseket a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Közösségi Színterében. Az Idősek napi rendezvényt nagy érdeklődés övezte, és a meghitt hangulatú esemény minden jelenlévőt mosolyra fakasztott.

A programot Madari Róbert polgármester nyitotta meg a köszöntőjével. Elmondta, hogy a régebb óta fiatal jelenlévők építették ezt a falut, ezt a jelent, amelyre építhetjük tovább Lakitelek jövőjét. Hozzáfűzte, hogy a generációk mindig egymásra találnak a falunkban.

A programot a lakiteleki óvodások folytatták, akik szívmelengető előadással kedveskedtek a vendégeknek egy néptánc és dal csokorral, Erdősné Ladányi Boglárka és Barta-Bencsik Anita óvodapedagógusok vezetésével. A kisgyermekek műsora után Juhász Adrienn varázsolta el a közönséget egy operett- és nóta válogatással. Az énekesnő különleges hangulatot teremtett, és több idős résztvevő arcán könnyeket is láthattunk a nosztalgikus dallamok hallatán.

A rendezvény végén a szervezők Laki-Konyha által elkészített sült hurkával és kolbásszal kedveskedtek az ünnepelteknek, amit mindenki nagy örömmel fogadott. A közös étkezés során a beszélgetések és a nevetés sem maradt el, hiszen ez az esemény nemcsak az ünneplésről, de a közösség összetartásáról is szólt. A résztvevők egy tartalmas, szép délutánt töltöttek együtt. Az Idősek napi ünnepség Lakiteleken idén is bizonyította, hogy a lakosság számára fontos a generációk közötti kapcsolat ápolása, és az idősek iránti tisztelet kifejezése.

Kapcsolódó cikkek