1. 2024.04.28. vasárnap, Valéria
  2. |
  3. 20 °C
  4. |

Gólok, lapok, büntető, kiállítás a Kécske II, Mizse mérkőzésen

A vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában a Tiszakécskei LC II a Lajosmizsei VLC csapatát fogadta. A találkozó lőtt a vendégek a negyedik helyen álltak a tabellán, míg a hazaiak az utolsó előtti helyen. Igaz, ők négy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

 

A Tiszakécske kezdte jobban a játékot, mert már a 11. percben a lajosmizseiek hálójában táncolt a labda. Bal oldali szöglet után Szabó László fejelt a kapuba 1–0. A 34. percben Tarnóczki jól rajtolt egy előrevágott labdára, Baráth teljesen feleslegesen jött ki a kapujából, így át tudta emelni rajta a labdát 1–1. Négy perccel később Lovas Andor együtt ugrott fel egy labdára Orlov Lászlóval, a labda visszapattant hozzá, és mintegy 18 méterről kapura lőtt. Orlov még bele tudott érni, de lábáról a hálóba jutott a labda 2–1. A 40. percben Oláh Máté, még a saját térfeléről keresztlabdát adott Bekker Rolandnak, aki kapásból hatalmas gólt lőtt 3–1. Egy perccel később Baráth Bence szabálytalankodott a tizenhatoson belül Sallai Bencével, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, a hazai kapus pedig sárga lapot kapott. A büntetőt Kiss László értékesítette 3–2. A 76. percben Szabó László a bal oldalon szöktette Lovas Zsombort, aki néhány lépés után kilőtte a bal alsó sarkot 4–2. A rendes játékidő befejezése előtt tíz perccel Baráth, egy kapu kirúgásnál húzta az időt, ezért megkapta a második sárga lapját, majd utána a pirosat, így tíz emberrel fejezte be a mérkőzést a Tiszakécske.

Jó mérkőzést láthattak a nézők. A találkozó nagy részében a vendégek irányították a játékot, de a hazaiak rúgták a gólokat. A mérkőzésen minden előfordult, ami egy labdarúgó mérkőzésen előfordulhat. Szép gólok, sárga lapok, piros lap, büntető, kiállítás. Alberti Dánielt viszont lehetett sajnálni, aki mindössze tíz percet töltött a pályán, mert Baráth kiállítása után őt cserélték le.

Tiszakécskei LC II– Lajosmizsei VLC 4–2 (3–2)

Tiszakécske, vezette: Kaszala Mihály (Csorba Gábor, Bábel Gréta).

Tiszakécske: Baráth – István L., Oláh M., Bekker (Lovas Zs. 61.), Lovas A. (Oberna 71.), Klemenc, Káli (Alberti 71. (Cseh 81.), Tóth M., Szabó L., Hoffmann, Pásztor (Pomozi 75.). Technikai vezető: Bagi Gábor

Lajosmizse: Kis Cs. – Sallai, Fekete A., Orlov L., Borsos (Valkai 67.), Halasi, Peres, Kiss L. (Zsíros 90.), Orlov A. (Palotai 81.), Bán (Szeibert 60.), Tarnóczki (Fekete D. 66.). Technikai vezető: Schurman Péter

Gólszerző: Szabó L 11., Orlov L (öngól) 38., Bekker 41., Lovas Zs. 76., ill. Tarnóczki 34., Kiss L (tizenegyesből) 41.

Sárgalap: Szabó L. 66., Oláh M. 66., Káli 71., Klemenc 89., ill. Bán 17., Peres 39., Kiss L. 39. Piros lap: Baráth 80.