back to top
2024. október 22., kedd

heti érdekes

Friss cikkek  

Élményfestés a Tőserdőben

A festőművészet és az alkotás szeretete része a tőserdei program lehetőségeknek. Az Ökoturisztikai Központban élményfestésen vehetnek részt a festésre vágyók, melyen Kovács Éva művész-tanár segítségével készülnek el az alkotások.

Ez a program lehetőség, hogy meggyőződj arról, hogy képes vagy egy festmény megalkotására. A foglalkozás eredményeképp gazdagodhatsz egy saját festménnyel, lépésről lépésre utasításokkal történik a mű elkészítése. Már a nyolcadik alkalommal vehették a kezükbe a hobbi festők az ecsetet és minden élményfestésen telt házzal tartották meg a közösségi foglalkozást.

A Tőserdő Nonprofit Kft. munkatársát, Veres Irén szervezőt kérdeztük az eseménysorozatról: „Az Ökoturisztikai Központban arra törekszünk, hogy magas színvonalú rendezvényeket szervezzünk és közösséget építsünk. Az a célunk, hogy ugyanazok a személyek járjanak az élményfestésre, ezáltal egy alkotócsapat alakuljon ki. Azt tapasztalom, hogy mindig érkeznek újak, azonban van egy mag, akik rendszeresen velünk tartanak.” Továbbá Irén hozzáfűzte, hogy az benne az igazán nagy élmény, hogy festés közben kikapcsolódsz és csak a feladatra koncentrálsz, ezáltal a külvilág megszűnik létezni.

Kapcsolódó cikkek