back to top
2024. október 22., kedd

heti érdekes

Friss cikkek  

Zsibizés egy másik szemüvegen keresztül

Verebélyi Gábor újabb fotókiállítása nyílt meg Lakiteleken a Mákvirág Galéria-Drogériában, ZSIBIPHOTO címmel. A kiállítás életre hívja egy zsibvásár hangulatát, ezáltal mélyen bele lehet merülni az egyedi fotókba.

Köszöntőt mondott Lendvainé Dr. Erki Mária a Mákvirág Galéria-Drogéria tulajdonosa, amiben elmondta többszöri felkérést követően örül annak, hogy Verebélyi Gáborral közösen meg tudták valósítani a legújabb kiállítást. Nyitvatartási időben 2024. december 31-ig szabadon megnézhető Petőfi Sándor utca egyes szám alatt. A kiállításban található tárgyakat zsibvásárokban szerezték be, mint például Papp László és Göncz Árpád relikviákat, camping biciklit és sok más egyéb értéket.

Gábor megköszönte az egész családjának a támogatást. Édesanyjának, hogy finom pogácsával készült a megnyitóra. Párjának, hogy bár nem díjazta eleinte a rengeteg kacatot, amit haza vitt mégis támogatja. A gyermekeinek, akik közül a nagyobbik fiú már kiválóan alkudozik a vásárokban. Editnek és Misinek, akik társak a zsibizésben. Továbbá elmondta, hogy sokáig nem találta a fotózáshoz a témáját és egy napon elkezdett fotózni a zsibvásárokon. Így három éve elindított egy instragram oldalt, ahova feltölti a képeket, ez az oldal IDE kattintva elérhető, követhető.

VG: „Eddig közel 550-en képet készítettem, a kiállításra szerintem legjobbakat válogattam össze. Minden kép egy megismételhetetlen pillanat, hiszen az árus összepakolja a portékát vagy egy érdeklődő megveszi. Az országban egyedüli fotósorozattal és témával rendelkezem. Úgy gondolom, hogy ebben a kiállításban van egy kis humor, úgymond egy saját látásmód.”

Kapcsolódó cikkek