1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 6 °C
  4. |

Nem bírt egymással a két csapat

Döntetlenre végződött a Tiszakécske:Kerekegyháza megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés.

 

Az első játékrészt a hazaiak kezdték jobban, többet birtokolták a labdát, de igazi gólhelyzetet csak fél óra elteltével tudtak kialakítani, amiből gól is született. A második félidőben a vendégek átvették a játék irányítását, és két alkalommal is Baráth Bence mentette meg a csapatot a góltól. A végén mind a két csapatnak akadtak helyzeteik. Az eredmény igazságosnak mondható.

Duna Aszfalt Tiszakécske LC II–Kerekegyháza 1:1 (1:0)

Tiszakécske, 250 néző. Vezette: Ézsiás (Petyarity, Herceg)

Tiszakécske: Baráth – Benkó, Dóka D. (Dóka Á.), Bálint, Steklács (Kulcsár), István, Kovács D., Csáki, Polyák, Tóth K., (Pácsa), Tóth T. (Varga N.). Edző: Bagi Gábor

Kerekegyháza: Házi – Farkas, Nagy N. (Sahin Tóth), Kis (Supka), Malik (Sörös), Gavula, Kemenczés, Kovács P., Gáspár, Szász, Sallai (Treiber). Edző: Csordás Csaba

Gólszerző: Polyák 33., ill. Gáspár 51. Sárga lap: Csáki 5., Tóth T. 56., Kovács D. 88., ill. Gáspár 9., Sallai 20., Farkas 90. Kiállítva: Benkó 93. második sárga lap után.

Bagi Gábor: Azt hiszem, hogy az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sokkal jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, és az elmúlt héthez képest is javult a játékunk. Sajnos kimaradtak a helyzeteink. A második játékrészben jött a szokásos betegségünk, hogy az elején kicsit bealudtunk. Egy védelmi hibából ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. Azt gondolom, hogy a közönség látott egy ki-ki mérkőzést, amiből mind a két csapat egy-egy ponttal jött ki. Nem akarok megsérteni senkit sem, de szerintem az ilyen mérkőzések mellé, mint a mai is volt, a játékosoknak és a játékvezetőknek is fel kell nőni. A játékosok próbálkoztak vele, a játékvezetőknek ez nem sikerült.

Csordás Csaba: Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk, parázs hangulatban, nagyon sok néző előtt. Úgy érzem, hogy az utolsó pillanatban bármelyik csapat megnyerhette volna a mérkőzést. Véleményem szerint igazságos döntetlen született.