1. 2024.04.28. vasárnap, Valéria
  2. |
  3. 22 °C
  4. |

Legyőzte a Nyárlőrinc a Kerekegyházát

A vármegyei másod osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában az első fordulóban, a Nyárlőrinci LSC a Kerekegyházi SE-t fogadta. A találkozó végén a hazai szurkolók örülhettek, mert csapatuk könnyű győzelmet aratott.

 

Már a találkozó elején támadólag lépett fel a Nyárlőrinc és a 4. percben Bali egy elfutást követően az oldalhálót találta el. Három perccel később már meg is született a hazai vezetés. Kovács Mihály 18 méterről végzett el szabadrúgást, labdája pedig a lábak között utat talált a bal alsó sarokba 1-0. A félidő közepén egy kapu előtti kavarodás után Szécsényi lőtte kapura a labdát, ami egy védő lábán megpattanva a bal alsó sarokban kötött ki 1-1. Az első félidő hajrájában Malomsoki adott be bal oldalról, Bali középen jókor érkezett és a kapu közepébe továbbította a játékszert 2-1.

A második játékrészben tovább növelte előnyét a Nyárlőrinc. Bali a jobb szélen kapott labdát, egyet igazított rajta, majd a jobb felső sarokba csavart 3-1. A 78. percben Rimóczi középen ugrott ki, lefutotta a védőket és Heffler mellett a hálóba gurított 4-1. A 86. percben is Rimóczi előtt adódott lehetőség, de a fiatal játékos, öt méterről senkitől sem zavartatva a kapu fölé lőtt.

A nagy meleg rányomta a bélyegét a találkozóra, de ennek ellenére élvezetes jó játékot nyújtottak a csapatok. A második félidőben már fáradtabban mozogtak a játékosok, de tudtak kialakítani helyzeteket, főleg a hazaiak. Az eredmény a Kerekegyháza számára hízelgő, mert akár nagyobb arányban is nyerhetett volna a Nyárlőrinc.

Nyárlőrinci LSC–Kerekegyházi SE 4-1 (2-1)

Nyárlőrinc, vezette: Petyarity József (Herceg Tamás, Horváth Attila Imre).

Nyárlőrinc: Jelen - Sáfár M., Sajtos, Fél (Medvezki 46.), Vojtovics, Sáfár S. (Rimóczi 70.), Kovács M., Németh N. (Faragó 70.), Malomsoki, Bali (Túri 79.), Torbavecz.

Kerekegyháza: Heffler G. - Rigó, Szécsényi, Garaci, Kovács S. (Gazdag 52.), Krajcsovszki, Malecz, Heffler E., Rózsa, Boronkay, Kunsági.

Gólszerző: Kovács M. 8., Bali 39., 55., Rimóczi 77. illetve Szécsényi 26.