1. 2024.09.08. vasárnap, Mária, Adrienn
  2. |
  3. 31 °C
  4. |

Kényelmes és trendi: mi a sneakerek titka?

Míg korábban sokan inkább az eleganciára törekedtek, addig manapság a kényelem került előtérbe. Nem véletlen, hogy a sneakerek sikere töretlen, hiszen a komfortos, sokszor akár elegáns és persze mindig divatos darabok bármilyen eseményen megállják a helyüket. Van egy gyártó, amely több, mint 30 éve jelen van ezen a piacon, akik megkezdték ennek az egész stílusnak a felfuttatását.

 

De vajon mi a titkuk? Hogyan jutottak el idáig és milyen darabokat készítenek? Az alábbi írásunkban minden kiderül.

A múlt és a jelen találkozása

A Skechers márka az 1990-es évek elején tört be a piacra. A vállalkozást Robert Greenberg és fia, Michael alapíotta meg. Akkor még csak magasabb szárú bakancsokat terveztek, azonban eljutottak arra a szintre, amikor már szükségét érezték annak, hogy újítsanak. 1995 volt az az év, amikor megálmodtak egy új szériát, ami a brand elődje volt, a trend első képviselője.

A Borgo.hu Skechers márkás lépői tehát ekkor jelentek meg a piacon. Pár évvel később, 1998-ban azonban úgy gondolták, hogy ideje lenne egy új terméket is megalkotni. Ekkor került a képbe a Skechers Sport, amivel az általános viseletet és a sportos lábbeliket kedvelőket akarták elérni. Talán mondani sem kell, hogy a céljukat elérték, hiszen hatalmas sikereket értek el a következő években. Bár az is igaz, hogy az igazi áttörésig még további 10 évre volt szükség, ekkor került be igazán a köztudatba a Skechers.

A siker titka

A fő előnyük, hogy a gyártó folyamatosan fejleszti a lépőit. Az évek alatt olyan széles kínálatot alakítottak ki a vásárlók számára, ami miatt több vásárlói réteget is sikerült elérni. Minden korosztály, minden stílus képviselője találhat magának tökéletes sneakert, főleg, hogy a Borgo.hu-nál minden újdonság képviselteti magát. Akár elegáns, akár sportos darabról van szó, ezeket a surranókat szinte bármilyen alkalommal viselhetjük.

A másik érv mellettük, hogy nem igazán akad ezeknél kényelmesebb cipő. Mivel mindenki számára fontos a komfortos érzet, így ezeket bátran felvehetjük munkához, sportoláshoz, de jó választás iskolába, kirándulásokra vagy éppen benti cipőnek egyaránt.

Milyen a kínálatuk manapság?

A Skechers nemcsak nőknek, hanem az uraknak és a gyerekeknek is tervez lépőket. Van a kínálatban többek között belebújós, fűzős, valamint tépőzáras modell is. Utóbbi főleg a kicsiknek, a babáknak lehet fontos, hiszen ők még nem tudják bekötni a lábbeliket, ezzel viszont egyedül is elboldogulnak.

A világítós babacipők pedig rendkívül egyediek, stílusosak, aminek köszönhetően könnyen lenyűgözhetjük a gyerkőcöket. Aki viszont fázósabb, annak ott vannak a hosszabb szárú téli változatok, esetleg a bundás bokacsizmák, amikben még a totyogósok sem fáznak fel. Érdemes tehát sneakerekben gondolkodni, hiszen mind a kicsik, mind a nagyok találhatnak maguknak tökéletes darabot, amit bármilyen alkalommal viselhetnek.