1. 2024.09.08. vasárnap, Mária, Adrienn
  2. |
  3. 31 °C
  4. |

Köszöntötték a pedagógusokat Lakiteleken

Pedagógusnap alkalmából a Lakiteleki Színjátszó Kör előadásait élvezhették a településen dolgozó pedagógusok, közművelődési, egészségügyi dolgozók és az intézmények munkatársai. Az önkormányzat köszöntötte a vendégeket és közös vacsorán vettek részt a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Közösségi Tér aulájában.

 
 

A Lakiteleki Színjátszó Kör tagjai: Tóthné Szűcs Julianna, Fehér István, Szabó Ervin és Lőrincz István, egy poénokkal teli tűzdelt jelenetet mutattak be, amelyben az általános iskolában kevésbé renitens osztályt alakítottak. Szabó Ervin és Fehér István a rádiókabaré ismert „Petőfi japánul” előadást dolgozták fel és adták elő a megjelenteknek, amely szintén nagy sikert aratott.

 
 

Belicza András egy pincér monológgal, szintén jó kedélyre tudta deríteni az eseményen résztvevőket. Madari Róbert polgármester rövid beszédében leszögezte, hogy Lakitelek értékei ülnek vele szemben. Az önkormányzat hagyományteremtőnek szánja a kibővített pedagógusnapot. Ezt követően asztalhoz invitálta az ünnepelteket.

 
 

A rendezvényt egy közös vacsorával zárták a résztvevők, ezáltal erősítve az alkalmazotti közösséget a településen. A sültes tálak a Laki-Konyháról kerültek az asztalokra. A desszert rétesek mellé csokoládéval is kedveskedett az önkormányzat az ünnepelteknek.

 

Képek forrása: Lakiteleki Közösségi Tér hivatalos oldala