1. 2024.09.08. vasárnap, Mária, Adrienn
  2. |
  3. 31 °C
  4. |

Autós jótékonykodás egy lakiteleki család részére

Újra autóstalálkozó lesz Lakiteleken, pontosabban Tőserdőben, amelynek célja egy helyi család megsegítése. A bevétel egy részét jótékony célra, az árván maradt Tóth család megsegítésére fordítják. Csabi és két nővérének édesapja két évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el.

 
 

Július 5-7-ig tartandó II. GARAGE & TUNING & LIFESTYLE MÁRKAFÜGGETLEN Autós Találkozón Tóth Balázs, Vörös Noel, Vörös Dávid és Szegedi Zoltán úgynevezett driftes srácok a drift taxi teljes bevételét felajánlják a Tóth családnak. A szervezők (Verdák a Tősben, Tőserdő Turisztikai Kft.) a tombolából befolyt összeggel teszik ugyanezt támogatási céllal. A nyolc éves Tóth Csabi végig ott lesz a rendezvényen.

 
 

A támogatói tomboláról az információs pultnál lehet majd érdeklődni. Több, mint harminc nyeremény várja a tombolán résztvevőket, melynek a főnyereménye egy százezer forintos chiptuning ajándékutalvány. Ezenfelül autóápolási szereket, fürdőbelépőt, csónakázási lehetőséget, valamint sok más élményt és autóval kapcsolatos ajándékot lehet nyerni. A tombolán kívül az élményautózás teljes bevételét is a Tóth családnak ajándékozzák.

 
 

Verebélyi Gábor főszervező elmondta, hogy a rendezvényre közel négyszáz autót és mintegy ezer érdeklődőt várnak. Verdák a Tősben sorozat ötödik éve működik, Garage & Tuning & Lifestyle Márkafüggetlen találkozót második alkalommal rendezik meg a hétvégén.