1. 2024.09.08. vasárnap, Mária, Adrienn
  2. |
  3. 31 °C
  4. |

Első Kerekdombi Iskolatalálkozó

Többen száz kilométert utaztak Kerekdombig, hogy hosszú évek, akár évtizedek után személyesen láthassák a régi osztálytársaikat, cimborákat és tanárjaikat.

 

A Kerekdombért Egyesület szervezésében, létrejött az Első Kerekdombi Iskolatalálkozó. Az egykori kerekdombi óvoda udvarán, mára átalakult közösségi háznál gyűltek össze az egykori nebulók, pedagógusok és az intézményben dolgozók. Közösen visszaemlékeztek az iskolás évekre és örömteli beszélgetések valósulhattak meg az esemény által. Az eseményen Pauk Sándor megosztotta Kerekdombbal és az iskolával kapcsolatos archív tudását.

- Kerekdombi falusi osztálytalálkozó minden korosztálynak. Örömteli boldog pillanatokat éltünk át együtt. Tisztelettel köszönjük szépen volt tanárainknak, hogy eljöttek hozzánk, hogy volt alkalmunk nekik felnőttként megköszönni, hogy tanítottak minket. Köszönjük az öregdiákoknak, hogy ma délután újra együtt lehettünk – mondta Varga Annamária szervező.

Sipka Attila, a Kerekdombért Egyesület elnöke elmondta, hogy aki egyszer kerekdombi volt, az mindig kerekdombi marad! Hozzáfűzte, ez egy örök szeretet a falunk és közösségünk felé.