1. 2024.09.15. vasárnap, Enikő
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

A női kézitáskák legdivatosabb színei 2024 őszére

Itt van az ősz, már majdnem itt van újra! Még jó, hogy a táska paletta is alkalmazkodik az év legizgalmasabb évszakához. Hogy miért éppen az ősz nyerte el ezt a megtisztelő címet? Azért, mert senki és semmi sem veheti fel vele a versenyt sokszínűség kérdésében!

 

Bordó, barna, bézs – még, még, még, ennyi nem elég?!

Az ősz sokszínűsége lenyűgöző. Ahogy a természet felkészül a télre, ahogy az elmúlás láthatóvá válik, egyúttal megjelennek azok a színek, amik egyébként a legtöbbször szavakkal aligha körülírhatóak. Vibráló, pulzáló árnyalatok bukkannak fel a fák lombjain, a bokrok ágain és az avarban. Elképesztően virtuóz a természet ecsetkezelése, ha már egyszer a táj ilyenkor tényleg olyan, mint egy romantikus festmény. Csak természetes, hogy ehhez a fajta sokoldalúsághoz a kiegészítők is alkalmazkodnak. Miért pont a táska lenne a kivétel?

Viszont sokan azt gondolják, hogy ősszel elsősorban a praktikus variációk azok, amik aratnak. Konkrétan a koszfogó színekre gondolunk. Fekete, szürke, esetleg sötétbarna. Ezekkel sincsen semmi baj, lévén a trendjük megkérdőjelezhetetlen, bár itt jegyezzük meg, hogy ez, évszaktól függetlenül igaz. Ugyanakkor az ősz nem egyenlő a téllel, amit ténylegesen sokan hajlamosak a szürkeséggel, a feketeséggel azonosítani. Az ősz a színekről szól. A bordóról, a pirosról, a barna mindenféle árnyalatáról, a bézsről, a zöldről, a paletta szemeket gyönyörködtető színvariációiról.

Melyik a legkedveltebb szín mind közül?

Egyetlen győztest hirdetni ebben a küzdelemben jóformán lehetetlen. De alapvetően a bordó az az árnyalat, ami a természetben is szemeket kápráztató sokoldalúsággal jelenik meg, és ami hogyhogy nem a táskák dimenziójában is kétségtelenül arat. De nyilván mellette még számtalan egyéb modell is joggal kérhet teret-helyet magának. A CCC online felületén könnyű végignézni a vonzónál vonzóbb jelentkezőket. Bár eddig elsősorban a színekről ejtettünk szót, azért az is figyelemre méltó pozitívum, hogy méretek és fazonok terén is jócskán akad választék. Úgyhogy nem túlzás azt állítani, hogy ebben a színes kavalkádban bárki rátalálhat arra az alternatívára, ami a szívének kedves!

A világosabb vagy a sötétebb árnyalatok a nyerőbbek?

Újfent nem egyszerű választ adni erre a kérdésre. Praktikum tekintetében sokan hajlanak a sötétebb verziókra szavazni, lévén valóban kevésbé látszik meg rajtuk a koszolódás például. Akinek egyébként nehéz új színekre voksolni, mert még nagyon szokatlan ez a típusú pompa, annak jó ötlet első körben a sötét árnyalatok palettájáról választani. Aztán onnan már sokkalta könnyebb lépéseket tenni a világosabb variánsok felé. Ha pedig a leírások, képek nem elegendőek a döntéshez, akkor a legjobb a személyes tapasztalás. A CCC üzletei országszerte elérhetőek, felkereshetőek, tehát semmiféle nehézséget nem jelenthet a ki- és felpróbálás. Az őszi ruhaszettekhez célszerű hozzáigazítani a táska árnyalatát, a minél nagyobb teljesség elérésének érdekében. És bónusz tippünk, hogy jó ötlet bevenni a lábbeliket is a kalkulációba, pontosabban azok színeit!